Professionelle blogs

Speciallavede og gennemarbejdede blogs til professionelle bloggere, der gerne vil have deres helt eget online univers. Med os er man sikker på at man får det ligesom man gerne vil have, til en ordentlig pris.

Service og Hosting

Med vores service- og hostingabonnement er man sikker på altid at være i gode hænder. Hosting bliver leveret af vores partner Athena IT Group - bosiddende i Odense. Service indebærer at vi altid står klar til at hjælpe med fejl og rettelser.

Udvikling og konsulentbistand

Vi hjælper din virksomhed med at lave og købe de bedste løsninger til jeres behov. Med vores konsulenter ved hånden er din virksomhed altid sikker på at få det bedste råd.

Udvikling og konsulentbistand

Hos START Developing er vi klar til at hjælpe din virksomhed på vej mod de bedste, sikreste og mest fordelagtige it-løsninger. Vi har fokus på at jeres virksomhed på længere sigt skal have mindsket it-mæssige omkostninger, samtidigt med at virksomheden får opfyldt alle behov denne måtte have. Vi er også klar til at komme med gode råd og vejledninger til brug af jeres nuværende systemer på den bedst mulige måde.

Blog

Vi er leverandører til nogle af de mest kendte bloggere i Danmark, hvor vi blandt andet har sørget for at Sandra Willer og Sarah Louise Christiansen har fået et personligt online univers som de kan være stolte af. Vi er eksperter i at se hvilket behov vores bloggere har og hvilken verden de vil invitere deres læsere ind i, for derved at kunne skabe den bedste blog til dem. Derudover hjælper vi bloggeren med at implementere reklameløsninger for at sikre en indtjening for bloggeren.

Service og Hosting

Få dine løsninger hostet og serviceret hos os, og så lover vi at minimere dine it-mæssige problemer, så meget som vi kan. Med vores hosting og service abonnement til en konkurrencedygtig pris, får du en sikkerhed for at du altid kan få hjælp når du har brug for det, samt at dine data altid er bevaret sikkert. Al hosting foregår hos vores hostingpartner, Athena IT Group i Odense, hvor alt din data bliver sikret i den gamle nationalbankboks.

Vil du have et tilbud eller vil du gerne høre mere?

Kontakt os via kontaktformularen eller ring til os på 60 57 52 26

Kunder